skip to Main Content

Mijn aanpak: wat je kan verwachten van mij
Een eerlijke inschatting

Mijn eerste zorg is het definiëren van de kernvraag. Wat staat er echt op het spel? En waarom? Wie moet er vanaf het begin bij betrokken worden? Zijn wij de juiste personen om dit werk te doen?

Focus en Impact

Ik ben resultaatgericht. Niet omdat ik werk naar vooraf vastgestelde doelen, maar omdat ik doelgericht werk en zo lang als nodig bij het proces blijf.

Reële onderwerpen aanpakken

Ik zal altijd zoeken naar mogelijkheden om dat te doen, waardoor de impact vergroot.

Op een participatieve manier

Al mijn interventies zijn co-creatieve, participatieve processen. Van begin tot eind zoek ik naar effectieve manieren om alle stemmen te horen en gebruik te maken van de collectieve wijsheid.

Werken met de onderstroom

Ik creëer de voorwaarden voor mensen om dapper de vraag achter de vraag te stellen, om die langverwachte gesprekken te voeren, om de wijsheid van de minderheid naar boven te halen.

Polariteit als kracht inzetten

Veel mensen lopen vast in polariteit, maar in werkelijkheid is het een geweldige bron van kracht, energie en wijsheid. Die kracht naar boven laten komen is onderdeel van wat ik doe.

Denken in systemen

Een team of een organisatie is geen vacuüm. Het zijn systemen die onderdeel zijn van een systeem, systemen bevatten en aansluiten op andere systemen.

Viertalig

Ik faciliteer vloeiend in het Vlaams / Nederlands, Frans en Engels, en sta mijn vrouwtje in het Duits. Ik kan ook gemakkelijk twee talen combineren.

Creatief en Artistiek

Als theatermaker, schrijver en muzikant heb ik verschillende tools tot mijn beschikking om de ervaring van mijn interventies te intensiveren en / of om een artistiek object in woorden of beelden te (co-) creëren, waarbij ik het zichtbare en het onzichtbare resultaat vastleg.

Fun

Ik gebruik het woord 'spelen' niet voor niets: het is een vaardigheid die we maar al te vaak vergeten. Ik zal altijd oprecht zijn. Ik ben misschien niet altijd serieus. Lachen is een goed teken: het betekent dat we iets hebben losgelaten, iets anders zijn tegengekomen, uit onze comfortzone zijn gestapt. Fun verzekerd dus!

Professionalisme

Voor mij betekent dit walkin the talk, respectvol, direct, effectief en transparant zijn, en continu evolueren en leren in mijn vakgebied.

Een breed netwerk van professionals

Als ik de complementaire vaardigheden van een collega nodig heb, als ik geen tijd heb of als ik gewoon denk dat iemand anders beter geschikt is dan ik om het werk te doen, heb ik een breed netwerk van professionals dat ik kan aanbevelen.

Back To Top