skip to Main Content

Artistieke verslaggeving online PEX Forum

Eind januari 2021 nam ik als artistiek verslaggeefster deel aan het PEX Forum, een online bijeenkomst voor Filantropie organisaties en netwerken in Europa georganiseerd door Dafne en Ariadne. Meer dan honderd deelnemers werden door het fantastische hosting team van Sensetribe door een bijzonder boeiend programma geloodst.

Dag 1: All is present, all is here: een poëtische observatie

Op basis van de input van deelnemers schreef ik een gedicht, nadien in een visueel mooie vorm gegoten door visueel verslaggeefster Marina Roa. Het gedicht werd de titel van een van de artikels die nadien over het forum verschenen: https://www.alliancemagazine.org/blog/pexforum-2021-all-is-present-all-is-here/

Dag 2: FIRE - een lied

Het gedicht werd 's ochtends opnieuw voorgelezen - een mooie manier om alle deelnemers de kans te geven om de overgang te maken van dag 1 naar dag 2.

Na tal van inspirerende sessies, bracht ik als afsluiter van de conferentie een lied, geschreven op basis van de input van de deelnemers. Een verbindende ervaring - of zoals een van de organisatoren het verwoordde: "Your song has made a huge difference! Thank you so much for this, we were so happy to end on such a high, emotional, beautiful note, it was so important to us!" (Hanna Stähle, Dafne)

Het lied is intussen ook gebruikt in een podcast over de conferentie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top