skip to Main Content

Stem nodig bij je nieuwe filmpje?

Heb je een bezield audio(-visueel) project op stapel staan, en zoek je een voice-over om het helemaal af te maken? Heb je beeldmateriaal en zou daar graag een stem bij willen? Of wil je iets doen met audio? Een combinatie van stem en muziek? Voor je bedrijf, voor een project, een goed doel dat je steunt?

Ik spreek graag en met hart en ziel een begeleidende stem in, opgenomen in mijn professionele home studio. Ik kan ook extern opnemen indien gewenst. Mijn moedertaal is Nederlands (Vlaams), ik spreek ook vloeiend Engels (met accent) en Frans (bijna accentloos). 

Met mijn achtergrond als theatermaker, verteller en zangeres, leef ik me helemaal in in jouw boodschap en breng ik ze met overtuiging. Woorden die in mensen opkomen bij het horen van mijn stem: levendig, betrokken, rustgevend, empatisch, direct, leidend, begeleidend, zwoel.

Binnenkort volgt een demo, maar in dit korte filmpje voor internationale spreker Cyriel Kortleven, kan je alvast mijn stem ontdekken.

Hoe gaan we te werk?

Jij levert

  • intentie en doelstelling, (idee van) scenario
  • tekst
  • beelden indien video (rechtenvrij)
  • muziek (rechtenvrij)

Ik bezorg je

  • een professionele opname
  • optioneel: een tekst in vlotte spreekstijl
  • optioneel: een montage met de beelden en/of de muziek die jij aanlevert, op basis van jouw scenario en doelstelling
  • optioneel: een vertaling van een tekst in het EN/FR/DU naar het NL. In omgekeerde richting kan ik een goede vertaalservice aanraden (www.taaladvisie.be)

Aangezien dit een gloednieuwe pijl is in mijn koker, hanteer ik tot nader order lanceringsprijzen :-). Ik doe ervaring op en jij krijgt een professionele opname aan een voordelig tarief: een mooie win-win! Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top