skip to Main Content

Ik voel me aangetrokken tot verandering.

Misschien is het omdat ik al 16 keer verhuisd ben. Omdat ik in verschillende streken en op diverse plaatsen gewoond heb. Omdat ik vaak van school moest veranderen. Omdat ik absoluut niet honkvast ben.

Misschien dat het vaak verhuizen me alert houdt voor wat essentieel is. Ieder van ons heeft een eigen kern, iets wat hij of zij heel belangrijk vindt.

Waar ik nu woon, staat een grote notenboom die de ‘kern’ voor mij symboliseert. En al lijkt die reus van een boom daar ‘zomaar’ te staan, hij heeft en geeft betekenis. Als ik eronder ga zitten, creëert hij een rustplek. Z’n kruin biedt bescherming aan de vogels. Z’n takken zijn een klimrek voor het kind in mij. En dan zwijg ik nog over de emmers noten die hij me elk jaar schenkt.

Die boom blijft ook vertellen waar het om draait. Want net als een boom, streeft een mens ernaar geworteld te staan, kracht uit te stralen, duidelijk aanwezig te zijn en iets bij te dragen aan het gezin, familie en vrienden, de organisatie waarvoor die werkt en de maatschappij.

  • Al sinds 2005 werk ik als gecertificeerd coach met individuen en begeleid ik verandering in teams bij diverse bedrijven en overheden in Vlaanderen en Nederland.
  • Ik volgde heel wat opleidingen; van procesadvisering en systeemopstellingen, over gestalt-coaching tot psycho-energetisch leiderschap. Ik ben ook trainer creatief denken en facilitator van brainstormsessies.
  • Ik ben partner bij 21 Lobsterstreet, een dynamische groep van experten die hun diverse talenten inzetten waar mensen en organisaties nood hebben aan creativiteit, innovatie en verandering. We werken daarbij op de grens van intellect en intuïtie, gaan met plezier moeilijke uitdagingen aan en antwoorden in resultaten. Dit netwerk geeft me inspiratie.
Back To Top