top of page

Ja, stralen mag!


Niet altijd evident, dat schitteren.  Deze foto posten met mezelf in close-up bijvoorbeeld is best wel spannend. Wie ben ik om... Mag ik wel... En toch doe ik het. Met de wijze woorden van Marianne Williamson als steuntje in de rug . Omdat ik de voorbije weken op verschillende manieren weer ervaren heb wat een cadeau het is voor jezelf én de anderen als je jezelf toelaat te schitteren en daarin gezien te worden.


Ik ben niet transparant, ik ben aanwezig en hoe helderder ik daar in kan zijn, hoe helderder ik de ander kan zien in hun stralende aanwezigheid, hoe beter ik kan bijdragen aan een schitterende wereld. Zoals Gil Renders, een dierbare vriendin van me en een transformerende artistieke Ziel pur sang, onlangs zei: Het is tijd. Als we het nu niet doen, wanneer dan wel?


De foto werd genomen in maart in de Sinaï woestijn, een reis die ik alleen maar kan omschrijven als: ‘er is een voor en een na’. Van 7 tot 14 november 2024 ga ik er terug naar toe, dit keer om zelf mee een groep te begeleiden. Art & Soul, een reis naar je creërende, schitterende Zelf, met allerhande vormen van artistieke expressie als leidraad en de woestijn en de Bedoeïenen als toeschouwers en luisteraars, spiegelende medespelers, muzen en souffleurs, onze grootste fans en zorgende crew, én een decor om u tegen te zeggen.


Kom mee en voel het in alle cellen van je lichaam: jij bent een krachtig, stralend, creërend wezen, jouw unieke expressie draagt bij aan het geheel, en het geheel leeft in jou.

Hier vind je alle informatie:


Oh, en voor wie dit toch wat te ver van huis is: er is nog plek voor de tweede Boost Sessie van ons Inner Movement Art Lab op 19 juni . Dit schreef deelneemster Ann’Abel me na de eerste sessie: “Wat een prachtig avontuur, een krachtige reis in mezelf, een mooie ontmoeting met mijn levensenergie en intens delen met de andere deelnemers! Dank je wel Stien voor deze heilige momenten.”

Je kan je hier inschrijven.


Doe je mee? Als je voor twee inschrijft, krijg je 20 procent korting. Omdat samen nog zoveel leuker is. :-)

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page