top of page
Nightingale.jpg

Aanbod

Artistieke interventies. Een extra dimensie toevoegen. Klinkt te vaag? Hieronder lees je meer over mijn aanbod, met voorbeelden die je kunnen helpen om een concreter beeld te krijgen. Een bonte waaier aan interventies die al plaatsvonden en ideeën in de steigers. Laat je leiden door je intuïtie, volg de beelden of woorden die je aantrekken. Getriggerd? Neem dan contact met me op en wie weet voegen we er binnenkort jouw unieke verhaal aan toe. 

Troubadour

Een gedicht, verhaal of lied op maat, als afsluiter van een training of evenement, als deel van een ceremonie of als geschenk aan een individu of team. Op basis van input van deelnemers, collega's, vrienden, familie en observaties van Stien. Solo of met andere muzikanten. Ter plekke of voorbereid. Met eventuele thematische focus.

NL-FR-EN

Schermafbeelding 2022-09-06 om 14.49.33.png

Inspiratiesessie

Een verfrissende combinatie van 60’- 90’ woord en muziek, inspirerende inhoud, reflectie en beweging, verbindende conversaties en praktische handvatten voor netwerkevenementen, conferenties en teamdagen. Met focus op een thema gelinkt aan nood en doelgroep. Eén van deze thema's bijvoorbeeld.

NL-FR-EN

Schermafbeelding 2022-09-05 om 19.35.10.png

Workshop

Verrassende, transformerende workshops rond thema's die er toe doen, met een artistieke insteek, gaande van theater maken tot werken met stem en clowning voor leiders, al dan niet in samenwerking met collega artiesten. Thema's, duur en locaties steeds afgestemd op nood en doelgroep. Kies uit verschillende invalshoeken.

NL-FR-EN

Schermafbeelding 2022-09-05 om 19.37.23.png

Stien faciliteert ook trajecten en opleidingen rond leiderschap, team- en organisatieontwikkeling, i.s.m. het baanbrekende bureau Beanmachine

bottom of page