skip to Main Content

Nooit te vergeten, al wat je -zo waardevol- voor ons gedaan hebt.

Ik heb het grootste deel van de ceremonie zelf ontworpen, met ingrediënten van verschillende soorten ceremonies die we leuk vonden en waarmee we ons verbonden voelden. Tijdens het hele ontwerpproces waren Stien en Willem aanwezig om naar me te luisteren terwijl mijn ideeën vorm kregen en om me de juiste vragen te stellen precies op het moment dat ik het nodig had.

Stiens aanpak is tegelijk zacht en concreet, persoonlijk en professioneel.  In het ontwerpen van ons huwelijksritueel luisterde ze open en invoelend naar onze ideeën en verlangens. Vervolgens vertaalde ze die naar een ontroerende en diepgaande vorm.  Ook op de dag van het ritueel zelf, was Stien helemaal aanwezig en afgestemd. Ze sprak alles liefdevol aan elkaar en leidde het geheel op een subtiele manier in prachtige banen.  Zo creëerde ze een bedding waarin iedereen zich welkom voelde en ontspande. Het eindresultaat voelde helemaal ‘van ons’ en werd een collectieve ervaring om nooit te vergeten.

Dankzij Stien was onze trouwdag echt een onvergetelijk gebeuren. De ceremonie was echt af. Vanaf ons kennismakingsgesprek tot de ceremonie zelf merkte je echt dat ze haar volledig heeft gegeven voor dit gebeuren. Alles was altijd voorbereid en ze vroeg heel vaak om feedback zodat alles echt was zoals wij ervan droomden en dat was het ook echt. De ceremonie was heel intiem, Stien had alle teksten mooi afgestemd met de “speeches” van familie en vrienden waardoor het één heel mooi persoonlijk gegeven was. Een dikke merci hiervoor Stien! Wij hebben echt genoten van jouw aanwezigheid en energie!

Waaw, zo mooi!! Ik heb de gedichtjes al even snel doorgenomen en ik was al helemaal ontroerd, de tranen stonden in mijn ogen. We gaan het dit weekend natuurlijk eens goed doornemen maar ik wou je alvast een grote dankjewel zeggen om het allemaal zo mooi te verwoorden.  Dit is gewoon onze Amélie.

Back To Top