skip to Main Content

Heel erg bedankt, Stien! Je bent een geweldige artiest en ik ben niet de enige die het denkt, veel van mijn collega’s kwamen naar me toe om me hetzelfde te vertellen.

Oprechte DANK³! Meerwaarde ten top! Echte klasse.

Ik wil je graag nog even danken voor jouw stijlvolle en adequate leiding bij het vraaggesprek dat we op donderdag 12 september hadden in de Sint Martinuskerk in Oekene. Jouw aanpak bracht een balans in de tweespraak en liet ons toe met openheid en enige diepgang een gesprek te voeren over onze muziek- en kunstbeleving en op de relevantie van de relatie tot de sport (en van de sport ten aanzien van de muziek). Uit de reacties na het concert heb ik begrepen dat dit gesprek en zeker jouw interventies als moderatrice erg werden gewaardeerd.

Bedankt voor je geweldige bijdrage en prestatie op de EDPD 2016! Jouw verhaal en schilderij over het beekje dat ernaar streefde om deel uit te maken van de “mainstream”, heeft een diepe indruk gemaakt op mij.

Het verhaal was een absolute meerwaarde voor het bootcamp. Toen ik het voordien een eerste keer doorlas, zat ik gekluisterd aan mijn scherm en kon ik niet stoppen met lezen (ik had nochtans veel werk liggen…). Stien capteerde details die anderen zouden ontgaan zijn, en die de context heel precies en herkenbaar weergaven, helemaal zoals het écht was. We vertelden het verhaal aan het begin van een creativiteitsworkshop en dat hielp perfect om de uitdaging scherp te stellen en de mensen in de juiste mindset te krijgen.

Dit is een bijzondere en mooie oogst van ons atelier, de uitwisselingen en het samenzijn. Het is prachtig hoe je het persoonlijke met het geheel wist te verzoenen. Ik ben niet alleen onder de indruk, maar vooral ontroerd door de schoonheid en nauwkeurige observaties in je gedichten. (over gedichten van Stien Michiels & Dorothy Oger)

Poëtische afsluiter van een inspirerende avond, adembenemend verwoord door Stien Michiels. Dank je Stien!

Dankjewel Stien. Dit geeft mee de toon aan. Echt een talent van jou dat anderen raakt en hen hierin ziet. (Naar aanleiding van een gedicht geschreven tijdens een workshop met Ria)

Back To Top