skip to Main Content

Van mijnentwege toch ook nog een gemeend dank u wel voor de prima begeleiding en ondersteuning bij deze events. De feedback die ik van mijn teams ontving was unaniem positief en ze hebben er allemaal echt iets aan gehad.

Uit het evaluatieformulier van Fopas: Wat moet Fopas zeker blijven doen?

Deze opleiding en training laten geven door huidige lesgever. Heb een concrete houvast gekregen en heb mijn eigen case mogen uitwerken waarmee ik nu aan de slag kan. Lesgever heeft me gestimuleerd om mijn eigen case te brengen.

Nogmaals bedankt voor deze rijke wisselwerking van vandaag. Vond vooral erg interessant om samen met jouw de gezamenlijke sessie voor te bereiden. Het idee om onze medewerkers goed te observeren tijdens de verschillende oefeningen gaf mij een nieuwe dimensie aan de coaching. Het was een erg bijzondere ervaring. Merci !

I really enjoyed the Art of Participatory Leadership workshop very much. It was exactly what I needed for my work. I feel so inspired and full of ideas! Thanks to you and to the whole team.

 

Stien, hartelijk dank voor de authentieke, subtiele en eye-openende coaching die je me tijdens mijn leiderschapstraject heb gegeven. Het was een intensieve tijd en je leidde me precies naar waar ik wilde eindigen: mezelf de juiste vragen stellen. Ik ben er nu nog meer van overtuigd dat ik alle bagage heb om de juiste antwoorden te vinden. Ik hoop echt dat anderen dezelfde kans krijgen als ik. Nogmaals bedankt, veel succes en tot snel! Nogmaals bedankt, veel succes en tot snel!

Het was een bijzondere dag, zeer intens, warm en verrijkend en dit alles in een geweldig rustgevend kader. Het was wel een beetje een donkere dag, maar hierdoor was de samenhorigheid onder ons allen zeer sterk. Naast de intense gevoelens/emoties hebben we veel nieuwe zichten meegekregen of veel stof om verder te groeien. Het is alsof we een berg verzet hebben šŸ˜‰

Al jaren bedenk en begeleid ik workshops met Stien. Iedereen is van oordeel (en ik ook) dat ons duo fantastisch werkt. Stien brengt haar creativiteit en haar ervaring met het artistieke mee naar de verschillende sessies. Enkele voorbeelden: originele warming-ups om de workshop te starten of de groep energie te geven waar nodig; een zeer betekenisvolle rode draad via een verhaal op maat en dat helpt om de boodschap te verankeren en te onthouden; een gedicht met daarin belangrijke elementen die ze tijdens de workshop opmerkte. Ik ben blij dat ons duo laat zien dat het artistieke een plek heeft in de zakenwereld, en niet erbuiten.

Allerbeste Stien, grote dank voor je inzet gisteren! Voelt zeer goed allemaal en ook de uitkomst opent nieuwe perspectieven voor onze werking.

Je hebt fantastisch werk geleverd, heel erg bedankt en ik zal je aan veel mensen aanbevelen!

Heel erg bedankt Stien. Ik heb je werk erg op prijs gesteld.

Ik wil jou en Dorothy heel hartelijk bedanken, in mijn naam en in de naam van het hele team, voor de uitstekende ondersteuning die je ons hebt gegeven, voor, tijdens en na deze zeer levendige dag met het hele team!

Stien is een echte verhalenvertelster. In geen tijd heeft ze een spannend of juist heel ontroerend verhaal voor je klaar. Wat ik helemaal knap vind is dat ze dit talent succesvol inzet in leer- en ontwikkelprocessen. Haar voeling met het ontwikkelen en laten groeien van mensen en organisaties maakt dat ze ontzettend snel begrijpt hoe haar verhaal impact kan hebben op het proces. Een verhaal van Stien zegt vaak veel meer dan 1000 woorden van een procesbegeleider.

Back To Top