skip to Main Content
Enkele getuigenissen over...

mijn artistieke werk

Stien, wat een top prestatie! Een boeiende zeer persoonlijke vertelling met fijne eigen muziek en liedteksten. Je speelde open en oprecht, je hebt présence, je nuanceert, je switcht mooi, je hebt een diepe kracht. Alles is beheerst en doorspekt met een grote rust en inleving. Knappe variatie in tekst en stem. Super mimiek. Alles was zo echt! Dikke proficiat!

De jury over Kronkels, afstudeerproject
Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Wat ik echt super tof vind, is hoe jij je laat inspireren door het spel en zijn van mensen, wat ze zelf al aandragen, en dat dan in een tekst giet die echt op hun lijf geschreven is.

Amber
Deelnemer Theaterproject

Het was fantastisch om met jou aan die zwarte gaten te werken!! Heel erg bedankt daarvoor! De drive in huis was du jamais vu! Mensen hebben zichzelf stuk voor stuk overtroffen!

Koen Daems
Den Teirling

wat ik bijdraag aan evenementen

Heel erg bedankt, Stien! Je bent een geweldige artiest en ik ben niet de enige die het denkt, veel van mijn collega's kwamen naar me toe om me hetzelfde te vertellen.

Laura Popa
European Parliament - DG COMM

Oprechte DANK³! Meerwaarde ten top! Echte klasse.

Joris Olivier
Concertorganisator Oekene Inviteert

Ik wil je graag nog even danken voor jouw stijlvolle en adequate leiding bij het vraaggesprek dat we op donderdag 12 september hadden in de Sint Martinuskerk in Oekene. Jouw aanpak bracht een balans in de tweespraak en liet ons toe met openheid en enige diepgang een gesprek te voeren over onze muziek- en kunstbeleving en op de relevantie van de relatie tot de sport (en van de sport ten aanzien van de muziek). Uit de reacties na het concert heb ik begrepen dat dit gesprek en zeker jouw interventies als moderatrice erg werden gewaardeerd.

Luc Martens
Politicus, oud-minister van Staat, ereburgemeester

Bedankt voor je geweldige bijdrage en prestatie op de EDPD 2016! Jouw verhaal en schilderij over het beekje dat ernaar streefde om deel uit te maken van de "mainstream", heeft een diepe indruk gemaakt op mij.

Elisabet Hvalgren
Deelneemster Conferentie

Het verhaal was een absolute meerwaarde voor het bootcamp. Toen ik het voordien een eerste keer doorlas, zat ik gekluisterd aan mijn scherm en kon ik niet stoppen met lezen (ik had nochtans veel werk liggen...). Stien capteerde details die anderen zouden ontgaan zijn, en die de context heel precies en herkenbaar weergaven, helemaal zoals het écht was. We vertelden het verhaal aan het begin van een creativiteitsworkshop en dat hielp perfect om de uitdaging scherp te stellen en de mensen in de juiste mindset te krijgen.

Nele Smets
Tweeperenboom

Dit is een bijzondere en mooie oogst van ons atelier, de uitwisselingen en het samenzijn. Het is prachtig hoe je het persoonlijke met het geheel wist te verzoenen. Ik ben niet alleen onder de indruk, maar vooral ontroerd door de schoonheid en nauwkeurige observaties in je gedichten. (over gedichten van Stien Michiels & Dorothy Oger)

Leen Van Lindt
Levuur

Poëtische afsluiter van een inspirerende avond, adembenemend verwoord door Stien Michiels. Dank je Stien!

De organisatoren van Leuven Klimaatneutraal

Dankjewel Stien. Dit geeft mee de toon aan. Echt een talent van jou dat anderen raakt en hen hierin ziet. (Naar aanleiding van een gedicht geschreven tijdens een workshop met Ria)

Ria Verlinden
The 7th C

de ceremonies waar ik aan meewerkte

Nooit te vergeten, al wat je -zo waardevol- voor ons gedaan hebt.

Lore
Afscheidsritueel

Ik heb het grootste deel van de ceremonie zelf ontworpen, met ingrediënten van verschillende soorten ceremonies die we leuk vonden en waarmee we ons verbonden voelden. Tijdens het hele ontwerpproces waren Stien en Willem aanwezig om naar me te luisteren terwijl mijn ideeën vorm kregen en om me de juiste vragen te stellen precies op het moment dat ik het nodig had.

Linda
Geboorteceremonie

Stiens aanpak is tegelijk zacht en concreet, persoonlijk en professioneel.  In het ontwerpen van ons huwelijksritueel luisterde ze open en invoelend naar onze ideeën en verlangens. Vervolgens vertaalde ze die naar een ontroerende en diepgaande vorm.  Ook op de dag van het ritueel zelf, was Stien helemaal aanwezig en afgestemd. Ze sprak alles liefdevol aan elkaar en leidde het geheel op een subtiele manier in prachtige banen.  Zo creëerde ze een bedding waarin iedereen zich welkom voelde en ontspande. Het eindresultaat voelde helemaal ‘van ons’ en werd een collectieve ervaring om nooit te vergeten.

Gil
Huwelijksceremonie

Dankzij Stien was onze trouwdag echt een onvergetelijk gebeuren. De ceremonie was echt af. Vanaf ons kennismakingsgesprek tot de ceremonie zelf merkte je echt dat ze haar volledig heeft gegeven voor dit gebeuren. Alles was altijd voorbereid en ze vroeg heel vaak om feedback zodat alles echt was zoals wij ervan droomden en dat was het ook echt. De ceremonie was heel intiem, Stien had alle teksten mooi afgestemd met de “speeches” van familie en vrienden waardoor het één heel mooi persoonlijk gegeven was. Een dikke merci hiervoor Stien! Wij hebben echt genoten van jouw aanwezigheid en energie!

Elien
Huwelijksceremonie

Waaw, zo mooi!! Ik heb de gedichtjes al even snel doorgenomen en ik was al helemaal ontroerd, de tranen stonden in mijn ogen. We gaan het dit weekend natuurlijk eens goed doornemen maar ik wou je alvast een grote dankjewel zeggen om het allemaal zo mooi te verwoorden.  Dit is gewoon onze Amélie.

Véronique
Gelegenheidstekst Lentefeest

mijn werk als trainer en facilitator

Van mijnentwege toch ook nog een gemeend dank u wel voor de prima begeleiding en ondersteuning bij deze events. De feedback die ik van mijn teams ontving was unaniem positief en ze hebben er allemaal echt iets aan gehad.

Karel Buelens
(manager AXA)

Uit het evaluatieformulier van Fopas: Wat moet Fopas zeker blijven doen?

Deze opleiding en training laten geven door huidige lesgever. Heb een concrete houvast gekregen en heb mijn eigen case mogen uitwerken waarmee ik nu aan de slag kan. Lesgever heeft me gestimuleerd om mijn eigen case te brengen.

Deelnemer aan Opleiding Participatief Samenwerken
Verzekeringssector

Nogmaals bedankt voor deze rijke wisselwerking van vandaag. Vond vooral erg interessant om samen met jouw de gezamenlijke sessie voor te bereiden. Het idee om onze medewerkers goed te observeren tijdens de verschillende oefeningen gaf mij een nieuwe dimensie aan de coaching. Het was een erg bijzondere ervaring. Merci !

Philippe LemineurOrigin Architecten

I really enjoyed the Art of Participatory Leadership workshop very much. It was exactly what I needed for my work. I feel so inspired and full of ideas! Thanks to you and to the whole team.

 

Ariane Liessens
European Commission - JRC
Stien, hartelijk dank voor de authentieke, subtiele en eye-openende coaching die je me tijdens mijn leiderschapstraject heb gegeven. Het was een intensieve tijd en je leidde me precies naar waar ik wilde eindigen: mezelf de juiste vragen stellen. Ik ben er nu nog meer van overtuigd dat ik alle bagage heb om de juiste antwoorden te vinden. Ik hoop echt dat anderen dezelfde kans krijgen als ik. Nogmaals bedankt, veel succes en tot snel! Nogmaals bedankt, veel succes en tot snel!
Yann Reynders
Belfius

Het was een bijzondere dag, zeer intens, warm en verrijkend en dit alles in een geweldig rustgevend kader. Het was wel een beetje een donkere dag, maar hierdoor was de samenhorigheid onder ons allen zeer sterk. Naast de intense gevoelens/emoties hebben we veel nieuwe zichten meegekregen of veel stof om verder te groeien. Het is alsof we een berg verzet hebben 😉

Charlotte Nys
Origin Architecten

Al jaren bedenk en begeleid ik workshops met Stien. Iedereen is van oordeel (en ik ook) dat ons duo fantastisch werkt. Stien brengt haar creativiteit en haar ervaring met het artistieke mee naar de verschillende sessies. Enkele voorbeelden: originele warming-ups om de workshop te starten of de groep energie te geven waar nodig; een zeer betekenisvolle rode draad via een verhaal op maat en dat helpt om de boodschap te verankeren en te onthouden; een gedicht met daarin belangrijke elementen die ze tijdens de workshop opmerkte. Ik ben blij dat ons duo laat zien dat het artistieke een plek heeft in de zakenwereld, en niet erbuiten.

Xavier Mathy
Belfius

Allerbeste Stien, grote dank voor je inzet gisteren! Voelt zeer goed allemaal en ook de uitkomst opent nieuwe perspectieven voor onze werking.

Dirk Sturtewagen
Waerbeke

Je hebt fantastisch werk geleverd, heel erg bedankt en ik zal je aan veel mensen aanbevelen!

Armin Herdegen
Trodat

Heel erg bedankt Stien. Ik heb je werk erg op prijs gesteld.

Daniela
EC - DG Home

Ik wil jou en Dorothy heel hartelijk bedanken, in mijn naam en in de naam van het hele team, voor de uitstekende ondersteuning die je ons hebt gegeven, voor, tijdens en na deze zeer levendige dag met het hele team!

Laurence de Richemont
HoU EC - DG Grow

Stien is een echte verhalenvertelster. In geen tijd heeft ze een spannend of juist heel ontroerend verhaal voor je klaar. Wat ik helemaal knap vind is dat ze dit talent succesvol inzet in leer- en ontwikkelprocessen. Haar voeling met het ontwikkelen en laten groeien van mensen en organisaties maakt dat ze ontzettend snel begrijpt hoe haar verhaal impact kan hebben op het proces. Een verhaal van Stien zegt vaak veel meer dan 1000 woorden van een procesbegeleider.

Bert Smits
Tweeperenboom

In het geheel is vertrouwen een erg belangrijk sleutelbegrip geworden. Onze collega’s moesten open en eerlijk hun verhaal in een veilige omgeving kwijt kunnen. Stien is hierbij heel belangrijk geweest, als persoon en als deskundige. Als persoon om met name die veilige omgeving te creëren en als deskundige om de antwoorden, het gesprek te bundelen tot één verhaal dat van ons is.

Frank van de Leur
Gemeente Oss

Ik werk al jaren met Stien Michiels in het kader van ontwikkelings- en talenttrajecten. Ze heeft een brede en diepe kennis over verandering en leiderschap. Ze combineert deze kennis met een vermogen om te luisteren en te verbinden op een uitzonderlijke en creatieve manier. Dit maakt haar prestaties en ingrepen in opleiding, coaching en veranderingsprocessen krachtig en inspirerend. Ik kan Stien sterk aanbevelen.

Bénédicte Marchal
HR Belfius

Depuis cette réunion, je n’ai eu aucun souci pour mettre en place la gestion de la procédure avec mes collègues. J’ai même reçu un merci chaleureux! C’est formidable! J’ai été ravie de suivre votre formation. L’ambiance était vraiment sympa et vous nous avez donné des clés formidables pour l’avenir. Soyez certaine que je n’oublierai pas cette formation et les excellents conseils que vous nous avez donnés. Je vous remercie à nouveau pour votre travail tellement efficace et fructueux. Je suis certaine qu’une formation dont vous êtes facilitateur est d’office une formation réussie. J’espère donc bénéficier à nouveau très bientôt de votre expérience et de votre dynamisme!

A.L.
European Commission

I want to thank you personally. Dit project was voor mij een aanzienlijke verrijking zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik wil nogmaals de woorden citeren die ik in mijn presentatie gebruikte: 'Leiderschap houdt in dat obstakels worden verwijderd, het pad wordt vrijgemaakt en een omgeving wordt gecreëerd waarin mensen op hun hoogtepunt kunnen presteren en echt op hun best kunnen zijn', en dit is precies wat jullie deden voor mij tijdens deze leiderschapscursus.

Els de Roo
Belfius

Uw vermogen om te communiceren, actief te luisteren en een effectieve vraagtechniek te gebruiken, stelde u in staat om een gezonde interactie tussen de deelnemers te creëren en ideeën en berichten effectief aan hen over te brengen. Je kon niet alleen de woorden horen, maar ook de eigenlijke gedachten of de boodschap erachter, en op de juiste manier reageren. Het creëerde ook de motivatie en empowerment binnen de groepsleden om het beste in hen naar boven te halen. Met je vriendelijke en eerlijke instelling was je in staat om een goed gevoel van empathie over te brengen voor de deelnemers die begrepen moesten worden, en toch was het duidelijk dat je de vastberadenheid bezat om de taak te volbrengen en de doelstellingen te bereiken. Ik heb erg genoten van samenwerken met jou.

Daniel Kropf
Learning for Well-being

Stien staat voor een oprechte, pure, professionele en zorgzame manier van coachen en faciliteren. Oprecht omdat ze achter haar waarden staat, omdat ze op die manier weet dat ze als coach en facilitator echte waarde kan leveren. Professioneel omdat ze haar business kent, goed geïnformeerd, goed onderwezen en ervaren als ze is op meerdere gebieden. Puur in de zin dat wat je ziet is wat je krijgt. Stien is een vrouw van haar woord, een coach en facilitator waar je op kunt rekenen. Ze zorgt voor iedereen die betrokken is bij het coachen en faciliteren. Stien leerde mij bijvoorbeeld hoe zelfs moeilijke vraagstukken kunnen worden afgehandeld met grote zorg en waardering voor opdrachtgevers en deelnemers.

Hannes Couvreur
Superbly Human

Stien heeft veel ervaring met het hosten en faciliteren van processen, met kleine en grote groepen. Ik werk graag met haar samen vanwege haar vaardigheid om op te merken wat de cliënt nodig heeft en vanwege haar aandacht voor voorbereiding en goede relaties.

Ria Baeck
Vitis TCT

Stien is een uitstekende professional die de capaciteiten en capaciteiten heeft als facilitator om een omgeving te creëren waarin zelfs het meest gecompliceerde werk voor de deelnemers gemakkelijker wordt gemaakt om te begrijpen en uit te voeren! Ze is toegewijd en gepassioneerd over haar werk en helpt mensen op een natuurlijke manier om hun kwaliteiten en sterke punten te onthullen. Ik ben haar dankbaar dat ze me heeft laten kennismaken met The Art of Participatory Leadership!

Maria Korda
European Institutions

mijn voice over werk

Zeer tevreden over de samenwerking met Stien. Ze heeft de voice over gedaan voor een promotiefilmpje van mij en heel tevreden met haar professionele, aangename stem. Ze helpt ook mee met het schrijven en finetunen van de tekst, kan bovendien ook beelden monteren en is zeer flexibel en perfectionistisch (in de positieve zin van het woord). Aanrader."

Cyriel Kortleven
Internationaal spreker rondom de Verander Mindset

Een greep uit de organisaties waarmee ik samenwerkte:

 

Overheidsinstellingen
Europese Commissie (DG Taxud, DG Sanco, DG Comm, DG Connect, DG Grow, DG Home, DG Empl, DG Entr, DG Near, HRB3, EECS, REA, EASME, JRC Ispra, Committee of Regions (CoR)), Gemeente Anderlecht, Gemeente Asse, Stad Brussel, Stad Genk, Dienst Integratie vzw Stad Leuven, Stad Gent, Gemeente Oss, Ministerie voor SZW Nederland

 

Bedrijven
Belfius Bank & Verzekeringen, Perfetti van Melle, Origin Architects, Janssen & Janssen, Tweeperenboom, Gial, Niras-Ondraf, Fopas, AG Insurance, AXA, AXA Tech, DKV, Delta Lloyd, AG Insurance, Federale Verzekeringen, KBC, Atrium, Trodat, Total, Congres voor Notarissen, Roche, MICE Club, Sanofi, DocCheck.Com, Fluxys, Ipsen, Spadel

 

Verenigingen en (socio-)culturele organisaties
GC Elzenhof, Masereelfonds, Den Teirling, BEWO/Mobiel Netwerk NW-Vlaanderen, De Ark, Museum M, De Schommel, Waerbeke, Circles – We have the Choice, Corporate Ceremonies, HIGW, Promethea, RAB / BKO, OCMW Sint-Gilles / Cie Tisserin asbl, Musea Provincie West-Vlaanderen, Kunsthumaniora Brugge, BEWO ZW-Vlaanderen, PAKT, GZ Netwerk NW-Vlaanderen, GGZ Netwerk NW-Vlaanderen, GGZ Gent, Rodenbachfonds, The Unfolding Conference, Beschut Wonen Gent, WZC Immaculata Edegem, Eliant, Sint-Jansbergklooster, TheO, theatre constellations, CVA/CNO Antwerpen. Eurodesk Network, Generation Europe Foundation (GEF), Unicef/Eurochild/Koning Boudewijn Stichting, Beschut Wonen Ieper 

Back To Top