skip to Main Content

Van mijnentwege toch ook nog een gemeend dank u wel voor de prima begeleiding en ondersteuning bij deze events. De feedback die ik van mijn teams ontving was unaniem positief en ze hebben er allemaal echt iets aan gehad.

Nooit te vergeten, al wat je -zo waardevol- voor ons gedaan hebt.

Ik heb het grootste deel van de ceremonie zelf ontworpen, met ingrediënten van verschillende soorten ceremonies die we leuk vonden en waarmee we ons verbonden voelden. Tijdens het hele ontwerpproces waren Stien en Willem aanwezig om naar me te luisteren terwijl mijn ideeën vorm kregen en om me de juiste vragen te stellen precies op het moment dat ik het nodig had.

Stiens aanpak is tegelijk zacht en concreet, persoonlijk en professioneel.  In het ontwerpen van ons huwelijksritueel luisterde ze open en invoelend naar onze ideeën en verlangens. Vervolgens vertaalde ze die naar een ontroerende en diepgaande vorm.  Ook op de dag van het ritueel zelf, was Stien helemaal aanwezig en afgestemd. Ze sprak alles liefdevol aan elkaar en leidde het geheel op een subtiele manier in prachtige banen.  Zo creëerde ze een bedding waarin iedereen zich welkom voelde en ontspande. Het eindresultaat voelde helemaal ‘van ons’ en werd een collectieve ervaring om nooit te vergeten.

Dankzij Stien was onze trouwdag echt een onvergetelijk gebeuren. De ceremonie was echt af. Vanaf ons kennismakingsgesprek tot de ceremonie zelf merkte je echt dat ze haar volledig heeft gegeven voor dit gebeuren. Alles was altijd voorbereid en ze vroeg heel vaak om feedback zodat alles echt was zoals wij ervan droomden en dat was het ook echt. De ceremonie was heel intiem, Stien had alle teksten mooi afgestemd met de “speeches” van familie en vrienden waardoor het één heel mooi persoonlijk gegeven was. Een dikke merci hiervoor Stien! Wij hebben echt genoten van jouw aanwezigheid en energie!

Heel erg bedankt, Stien! Je bent een geweldige artiest en ik ben niet de enige die het denkt, veel van mijn collega's kwamen naar me toe om me hetzelfde te vertellen.

Zeer tevreden over de samenwerking met Stien. Ze heeft de voice over gedaan voor een promotiefilmpje van mij en heel tevreden met haar professionele, aangename stem. Ze helpt ook mee met het schrijven en finetunen van de tekst, kan bovendien ook beelden monteren en is zeer flexibel en perfectionistisch (in de positieve zin van het woord). Aanrader."

Uit het evaluatieformulier van Fopas: Wat moet Fopas zeker blijven doen?

Deze opleiding en training laten geven door huidige lesgever. Heb een concrete houvast gekregen en heb mijn eigen case mogen uitwerken waarmee ik nu aan de slag kan. Lesgever heeft me gestimuleerd om mijn eigen case te brengen.

Waaw, zo mooi!! Ik heb de gedichtjes al even snel doorgenomen en ik was al helemaal ontroerd, de tranen stonden in mijn ogen. We gaan het dit weekend natuurlijk eens goed doornemen maar ik wou je alvast een grote dankjewel zeggen om het allemaal zo mooi te verwoorden.  Dit is gewoon onze Amélie.

Oprechte DANK³! Meerwaarde ten top! Echte klasse.

Stien, wat een top prestatie! Een boeiende zeer persoonlijke vertelling met fijne eigen muziek en liedteksten. Je speelde open en oprecht, je hebt présence, je nuanceert, je switcht mooi, je hebt een diepe kracht. Alles is beheerst en doorspekt met een grote rust en inleving. Knappe variatie in tekst en stem. Super mimiek. Alles was zo echt! Dikke proficiat!

Wat ik echt super tof vind, is hoe jij je laat inspireren door het spel en zijn van mensen, wat ze zelf al aandragen, en dat dan in een tekst giet die echt op hun lijf geschreven is.

Het was fantastisch om met jou aan die zwarte gaten te werken!! Heel erg bedankt daarvoor! De drive in huis was du jamais vu! Mensen hebben zichzelf stuk voor stuk overtroffen!

Nogmaals bedankt voor deze rijke wisselwerking van vandaag. Vond vooral erg interessant om samen met jouw de gezamenlijke sessie voor te bereiden. Het idee om onze medewerkers goed te observeren tijdens de verschillende oefeningen gaf mij een nieuwe dimensie aan de coaching. Het was een erg bijzondere ervaring. Merci !

I really enjoyed the Art of Participatory Leadership workshop very much. It was exactly what I needed for my work. I feel so inspired and full of ideas! Thanks to you and to the whole team.

 

Back To Top