top of page
Foto movement Lab 1.jpg

Inner Movement
Art Lab

Een speelse verkenning van je creërende zelf via theater, beweging en stem

Inner Movement
Art Lab

 "Practice any art to experience becoming. To find out what's inside you and make your soul grow"

Kurt Vonnegut

Wie ben je echt? Wat is jouw unieke creatieve bijdrage? Hoe sta je op een authentieke manier in de wereld, te midden van alles wat gaande is? In tijden van social media en toenemende polarisering is de druk om te weten ‘wie je bent’ en dit aan de buitenwereld te tonen, erg groot. Tegelijk lijkt de verbinding met ‘wat en wie anders is’ nooit verder weg.

Wat als het antwoord op de vraag ‘wie je bent’ een beweging mag zijn in plaats van een vaststaand feit? Wat als we onszelf en anderen de vrijheid kunnen geven om vloeibaar te blijven, voorbij het vastzetten van onszelf en de ander in vaste identiteiten, rollen, opinies en oordelen? Stralend uitleven wat we nu uit te leven hebben en tegelijk open en vloeibaar blijven evolueren en groeien?

Welkom in ons Inner Movement Art Lab, een creatieve ruimte op het kruispunt van artistieke expressie, embodiment en ontmoeting, waar we aan de hand van verschillende kunstvormen al spelend en explorerend opnieuw contact en verbinding leren maken met de natuurlijke schittering en beweging in onszelf en de ander.

Wat een prachtig avontuur, een krachtige reis in mezelf, een mooie ontmoeting met mijn levensenergie en intens delen met de andere deelnemers! Na de workshop zag ik een vriendin en die vroeg me of ik hakken droeg. Ze vond dat ik er zoveel groter uit zag. En zo voelde ik me ook: verankerd aanwezig. Dank je wel voor deze heilige momenten.

ANN'ABEL, deelneemster Inner Movement Art Lab

Wat, waarom en hoe

Praktisch

Wanneer

2 woensdagvoormiddagen van 10u tot 12u30 (welkom vanaf 9u30)

15 mei en 19 juni 2024

Waar

Rassonstraat 47, 1030 Schaarbeek [een rustige residentiële buurt in Brussel, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, betalend parkeren]

Meenemen

We voorzien koffie/thee/versnaperingen 
Draag kledij waar je makkelijk in kan bewegen, en sportschoenen voor binnenshuis of antislip-sokjes
Breng een matje mee.

Taal

Meertalige sessies Frans/Nederlands/Engels [met als principe: ieder spreekt zijn eigen taal, de begeleiders passen zich aan aan de realiteit van de groep]

Bijdrage

Kies het tarief dat voor jou nu haalbaar is. (je kan ter plaatse betalen)


Verlaagd tarief (voor wie het momenteel moeilijker heeft)
10 euro

Reëel tarief (met dit tarief dekken we effectief onze kosten)
25 euro

Mecenas tarief (dankzij dit tarief kan iemand met minder middelen ook meedoen)
35 euro

Het spel is als een laboratorium, ons lichaam eveneens, waarbij we als ongevaarlijke kunstenaars spelen met emoties, samen met anderen. Onze ruwe materie is onze eigen gevoeligheid. We kneden haar expressie, geven haar vorm en rust, zodat ze artistiek waar wordt.

Anouk Grinberg, Dans le cerveau des comédiens

Wij begeleiden je met plezier

Anna Noppen Art Lab.jpeg

Anna Noppen

Als keynote speaker, facilitator, trainer, executive coach, lichaamsgerichte psychotherapeute, theater therapeute, met kennis van theater en bewegingsimprovisatie, begeleidt zij al decennia lang, mensen en teams in hun ontwikkeling. Ze is geschoold in Neuro-Affectieve Ontwikkelingspsychologie en NeuroCognitivism. Ze heeft een uitgesproken passie voor kunst en art performance en inspireert anderen hiermee in haar interventies. Steeds op zoek om samen de beweging in te zetten naar meer schoonheid en heling met onszelf, de ander en de natuur. Met passie en een verbindend hart. Ze is stichtend founder van het Embodied Change Institute, en heeft een eigen Lichaamsgerichte Psychotherapie en coaching praktijk.

 

www.embodiedchange.eu

www.bodymindwork.be

  • LinkedIn
20230602_WVV_BEANMACHINE_teamdag_LOWRES_

Stien Michiels

Creatief ruimte maken voor echte verbinding is  de rode draad in de vele rollen die Stien opneemt: van artistieke duizendpoot* en ritueelbegeleider tot dagvoorzitter, van facilitator en sparring partner tot embodiment coach. Ze kan bogen op 2 decennia ervaring als facilitator en trainer in organisaties en maatschappelijke projecten, meer dan 10 jaar ervaring in de podiumkunsten en een intens persoonlijk levenslang traject naar meer embodiment dat zich in 2023 vertaalde in een certificaat als Embodiment Coach. Een unieke combinatie van tools en expertise dus, een rugzak waar ze met plezier datgene uit tovert wat nodig is. Rakend. Warm. Afgestemd. Belichaamd. Met open hart en mind. Spelend en spiegelend, met diepgang en een knipoog.

 

www.stienmichiels.com

www.sti-ll.com

  • LinkedIn

Ik wil die boost(s) wel!
Schrijf me in

Ik schrijf me in voor
Wat ik kan bijdragen is (je kan ter plaatse betalen)

Dankjewel en tot gauw!

bottom of page