top of page
Ardis_Bezielend_Leiderschap-21_edited_edited.jpg

Aanbod

In alles wat ik doe combineer ik een vorm van artistieke expressie met embodiment technieken en methoden uit mijn goed gevulde trainer- en facilitatie toolbox. 

Hieronder vind je meer over de verschillende vormen die dit kan aannemen en enkele voorbeelden ter inspiratie.

Muzikale, Poëtische, Rituele Interventies

Geef je evenement of bijzondere gebeurtenis een artistieke toets. Muziek die verwelkomt, vertraagt, verstilt. Korte laagdrempelige sessies die raken, ontspannen en verbinden: een soundbath, harmoniseren met stem. Een poëtische tekst of lied op maat, als deel van een event of ritueel. Ter plekke, invoelend intuïtief of voorbereid. Met eventueel focus op een thema.

NL-FR-EN

Inspiratiesessies

& Keynotes

Inspireer en betrek de deelnemers aan je netwerkevenement, conferentie of team dag met een verfrissende combinatie van 60’- 90’ woord en muziek, interessante inhoud, reflectie en beweging, verbindende conversaties en praktische handvatten. Met focus op een thema gelinkt aan nood en doelgroep. Eén van deze thema's bijvoorbeeld.

NL-FR-EN

Workshops 

& Regie

Train belangrijke skills met verrassende, transformerende workshops rond thema's die er toe doen, met een artistieke insteek (theater, stem, clowning). Indien gewenst als aanloop naar een voorstelling, met een scenario/tekst geschreven op het lijf van de deelnemers. Thema's, duur en locaties steeds afgestemd op nood en doelgroep. Dit zijn mogelijke invalshoeken.

NL-FR-EN

Schermafbeelding 2022-09-06 om 14.49.33.png
Schermafbeelding 2022-09-05 om 19.35.10.png
Schermafbeelding 2022-09-05 om 19.37.23.png

Ik faciliteer ook trajecten en opleidingen rond leiderschap, team- en organisatieontwikkeling, i.s.m. Beanmachine

bottom of page