top of page

Wat mensen zeggen

Lieve Stien, wonderlijke creatieve duizendpoot, bezieler en verbinder. Het beloofde een mooi feestje te worden. Het was een heerlijk feestje, maar jij maakte er een uitzonderlijk feestje van en meer dan dat: je verankerde de vele vriendschappen die de avond rijk was.

Chris Aertsen, Partner @ Ilfaro

[na een ritueel]

Was bleibet aber, stiften die Dichter", sprak Hölderlin. Je hebt ons samen met Renke een prachtig aandenken gegeven aan de prachtige weg die we met Ilfaro afgelegd hebben en die we nu in vriendschap verderzetten als Ilfaro en Land aan Zee. Je was de kers op de taart van een bijzonder feest, Stien, dikke merci.

Anton Stellamans, Partner @ Ilfaro 

[na een ritueel]

Wonderbaarlijk hoe je met je mooie stem meer dan 70 mensen in een momentje van rust een warme wens kan laten opschrijven. Dank je!

Ciska de Pillecyn, BU Development Director,

deelneemster aan een ritueel

Dank je wel voor dit poëtische verslag! Wondermooi... Het is echt een gave dat je een workshop zo snel in zo'n leuk gedicht kan gieten.

Sandra Aerts, begeleidster workshop filosoferen met kinderen 

Ik wou je nog eens bedanken voor de prachtige momenten die je mij en de anderen geschonken hebt. Heeeeel veel warme gevoelens waren er en veel te weinig woorden om ze te beschrijven.

Kris Wouters

Organisator

Dankjewel voor de veilige ruimte die je hebt gecreëerd, je zorg, je intentie en je vermogen om het beste in ons allemaal naar boven te halen.

Andrew Scyner, deelnemer aan een workshop clowning en leiderschap

Bedankt voor je geweldige bijdrage en prestatie! Het schilderij en jouw verhaal over het beekje dat ernaar streefde om deel uit te maken van de "mainstream", heeft een diepe indruk gemaakt op mij.

Elisabet Hvalgren

deelneemster conferentie

Poëtische afsluiter van een inspirerende avond, adembenemend verwoord door Stien Michiels. Dank je Stien!

De organisatoren van

Leuven Klimaatneutraal

Dit is een bijzondere en mooie oogst van ons atelier, de uitwisselingen en het samenzijn. Het is prachtig hoe je het persoonlijke met het geheel wist te verzoenen. Ik ben niet alleen onder de indruk, maar vooral ontroerd door de schoonheid en nauwkeurige observaties in je gedichten.

Leen Van Lindt

Heel erg bedankt, Stien! Je bent een geweldige artiest en ik ben niet de enige die het denkt, veel van mijn collega's kwamen naar me toe om me hetzelfde te vertellen.

Laura Popa

European Parliament

Stien vervoert je met een levendige variatie van eigen songs. Een muzikale avond op niveau, met hartverwarmende muziek, rake teksten en prachtige arrangementen
in gezelschap van
topmuzikanten. Waar is de booker die STI.LL ontdekt en op de podia brengt?
Het was fantastisch om met jou aan die zwarte gaten te werken!! Heel erg bedankt daarvoor! De drive in huis was du jamais vu! Mensen hebben zichzelf stuk voor stuk overtroffen!

Koen Daems

Kristin Verellen,

na een concert van STI.LL

De VUB-gemeenschap staat elk jaar stil bij verlies, ziekte en verdriet tijdens het Moment van Troost, een plechtigheid die we in de loop van november buiten op de campus houden bij het Monument van Troost van kunstenaar Philip Aguirre y Otegui. De muziek van STI.LL heeft in 2022 de ceremonie naar een hoger niveau getild, en was tegelijk de perfecte aanvulling op de toespraken en persoonlijke getuigenissen. STI.LL zette de ideale toon voor de bloemenhulde op het einde. De muziek van STI.LL op het podium zorgde bij de aanwezigen voor een ingetogen stilte en een gevoel van verbondenheid.

Peter Van Rompaey -

Marcom VUB

Op onze inspiratiedag Bezielend leiderschap vormden de muzikale en creatieve omlijsting van Stien en Renke een krachtige bedding en context. De live muziek bij binnenkomst, de harmonisatie-oefening met 25 deelnemers, het sound-bath en het afsluitende, ter plekke gecreëerde lied brachten verstilling, verbinding en vooral ook energie. We sloten de dag dansend af, wat goed weergeeft hoe Stien en Renke de juiste toon weten te treffen en mensen in beweging krijgen. Veel dank en voor herhaling vatbaar!

Jessica Hettinga -

Ardis Organisatie Ontwikkeling

Heel erg bedankt voor je Blues, werd zeer hard gesmaakt en gewaardeerd! Je hebt me nog meer laten geloven in de verbindende kracht van treffende woorden en samenzang, ook in een bedrijfscontext. 

Sien Haine

HR-Cultuur, Fluvius

bottom of page