top of page

Inner Movement
Art Lab
SummerEdition

Durf te schitteren! 

18 - 19 - 20 juli 2024

Driedaagse deep dive in je creërende, stralende zelf via theater, beweging en stem

Inner Movement
Art Lab 
Summer Edition

 

 "Practice any art to experience becoming. To find out what's inside you and make your soul grow"

Kurt Vonnegut

Wie ben je echt? Wat is jouw unieke creatieve bijdrage? Hoe sta je op een authentieke manier in de wereld, te midden van alles wat gaande is? In tijden van social media en toenemende polarisering is de druk om te weten ‘wie je bent’ en dit aan de buitenwereld te tonen, erg groot. Tegelijk lijkt de verbinding met ‘wat en wie anders is’ nooit verder weg.

Wat als het antwoord op de vraag ‘wie je bent’ een beweging mag zijn in plaats van een vaststaand feit? Wat als we onszelf en anderen de vrijheid kunnen geven om vloeibaar te blijven, voorbij het vastzetten van onszelf en de ander in vaste identiteiten, rollen, opinies en oordelen? Stralend uitleven wat we nu uit te leven hebben en tegelijk open en vloeibaar blijven evolueren en groeien?

Welkom in ons Inner Movement Art Lab, een creatieve ruimte op het kruispunt van artistieke expressie, embodiment en ontmoeting, waar we aan de hand van verschillende theater-, stem- en bewegingsoefeningen al spelend en explorerend opnieuw contact en verbinding leren maken met de natuurlijke schittering en beweging in onszelf en de ander. 

Tijdens de Summer Edition van ons Inner Movement Art Lab gaan we voor een 'deep dive'. Drie dagen lang verkennen we verschillende facetten van onszelf in artistieke expressie, en werken we toe naar een performance: onszelf stralend laten zien aan de ander en de ander helemaal zien in hun schitterende zijn. Geen prestatiedruk: we doen dit op jouw ritme en gaan tot daar waar jij op dat moment aan toe bent. 

Wat een prachtig avontuur, een krachtige reis in mezelf, een mooie ontmoeting met mijn levensenergie en intens delen met de andere deelnemers! Na de workshop zag ik een vriendin en die vroeg me of ik hakken droeg. Ze vond dat ik er zoveel groter uit zag. En zo voelde ik me ook: verankerd aanwezig. Dank je wel voor deze heilige momenten.

ANN'ABEL, deelneemster Inner Movement Art Lab Boost

Als jij

het niet makkelijk vindt om te antwoorden op de vraag wie je bent, laat staan expressie te geven aan je authentieke, stralende Zelf

je niet vanzelfsprekend comfortabel voelt met de notie 'ik mag schitteren' of 'ik word gezien'

anderen wil ondersteunen om te schitteren, omdat we zo positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen

gewoon graag speelt en verbindt met andere mensen, en uitgaat van het principe dat alles wat je leert mooi is meegenomen

dan zou deze Summer Edition van het Inner Movement Art Lab iets voor jou kunnen zijn

Wat, waarom en hoe

Het waren 3 verfrissende uren. Verfrissend vanwege de duik in mezelf en het vinden van mogelijkheden om in beweging te komen.

SONIA, deelneemster Inner Movement Art Lab Boost

Wij begeleiden je met plezier

Anna Noppen Art Lab.jpeg

Anna Noppen

Als keynote speaker, facilitator, trainer, executive coach, lichaamsgerichte psychotherapeute, theater therapeute, met kennis van theater en bewegingsimprovisatie, begeleidt zij al decennia lang, mensen en teams in hun ontwikkeling. Ze is geschoold in Neuro-Affectieve Ontwikkelingspsychologie en NeuroCognitivism. Ze heeft een uitgesproken passie voor kunst en art performance en inspireert anderen hiermee in haar interventies. Steeds op zoek om samen de beweging in te zetten naar meer schoonheid en heling met onszelf, de ander en de natuur. Met passie en een verbindend hart. Ze is stichtend founder van het Embodied Change Institute, en heeft een eigen Lichaamsgerichte Psychotherapie en coaching praktijk.

 

www.embodiedchange.eu

www.bodymindwork.be

  • LinkedIn
20230602_WVV_BEANMACHINE_teamdag_LOWRES_

Stien Michiels

Creatief ruimte maken voor echte verbinding is de rode draad in de vele rollen die Stien opneemt: van artistieke duizendpoot* en ritueelbegeleider tot dagvoorzitter, van facilitator en sparring partner tot embodiment coach. Ze kan bogen op 2 decennia ervaring als facilitator en trainer in organisaties en maatschappelijke projecten, meer dan 10 jaar ervaring in de podiumkunsten en een intens persoonlijk levenslang traject naar meer embodiment dat zich in 2023 vertaalde in een certificaat als Embodiment Coach. Een unieke combinatie van tools en expertise dus, een rugzak waar ze met plezier datgene uit tovert wat nodig is. Rakend. Warm. Afgestemd. Belichaamd. Met open hart en mind. Spelend en spiegelend, met diepgang en een knipoog.

 

www.stienmichiels.com

www.sti-ll.com

  • LinkedIn

Het spel is als een laboratorium, ons lichaam eveneens, waarbij we als ongevaarlijke kunstenaars spelen met emoties, samen met anderen. Onze ruwe materie is onze eigen gevoeligheid. We kneden haar expressie, geven haar vorm en rust, zodat ze artistiek waar wordt.

Anouk Grinberg, Dans le cerveau des comédiens

Praktisch & 
Inschrijven

Wanneer

18, 19 en 20 juli 2024, telkens van 10u tot 17u

Welkom vanaf 9u30

Waar

Rassonstraat 47, 1030 Schaarbeek [een rustige residentiële buurt in Brussel, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, betaald parkeren]

Meenemen

We voorzien koffie/thee/versnaperingen.
Lunch: potluck principe. Breng iets mee wat we kunnen delen.
Draag kledij waar je makkelijk in kan bewegen, en sportschoenen voor binnenshuis of antislip-sokjes
Breng een matje mee.

Taal

Meertalige sessies Frans/Nederlands/Engels [met als principe: ieder spreekt zijn eigen taal, de begeleiders passen zich aan aan de realiteit van de groep]

Bijdrage

Kies het tarief dat voor jou nu haalbaar is. 

Als je kiest voor een zakelijk tarief, vul dan je facturatiegegevens in op het boekingsformulier en je krijgt een factuur toegestuurd. 

Ik doe mee als particulier en heb dus geen factuur nodig

Verlaagd tarief

Voor wie het momenteel financieel niet makkelijk is

195 euro 

Is dit nog teveel voor jou? Neem contact met ons op en we zoeken het samen uit.

Reëel tarief

met dit tarief dekken we effectief onze kosten

295 euro 

Mecenas tarief

dankzij dit tarief kan iemand met minder middelen ook meedoen

395 euro 

Ik ben zelfstandige / Ik schrijf me in via mijn organisatie of bedrijf

Verlaagd tarief zakelijk

Voor wie het momenteel financieel niet makkelijk is

295 euro excl. 21% BTW

Is dit nog teveel voor jou? Neem contact met ons op en we zoeken het samen uit.

Reëel tarief zakelijk

met dit tarief dekken we effectief onze kosten

395 euro excl. 21% BTW

Mecenas tarief zakelijk

dankzij dit tarief kan iemand met minder middelen ook meedoen
495 euro excl. 21% BTW

bottom of page