top of page

Rituele & muzikale interventies op Inspiratiedag "Bezielend Leiderschap" 31/08 in Den Haag

Bijgewerkt op: 9 sep. 2023

We leven en werken in turbulente tijden. De maatschappelijke vraagstukken zijn complexer dan ooit. De morele dilemma's ingewikkelder. De roep om een veilige werkomgeving luider en het appél op inclusie en diversiteit groter. Hoe blijf je hierin goed en gezond staande?


Ardis en Embodied Change Institute organiseren op 31 augustus een inspiratiedag voor leiders die nieuwsgierig zijn naar lichaamsbewust leiderschap. Onder de titel 'Beter doen door meer te Zijn' bieden zij een scala van ervaringsgerichte workshops waar je aan mee kunt doen.


Een proeverij van inspiratie, voeding en ontspanning waarin je aan den lijve kunt ondervinden wat de verbinding met je lichaam voor jou kan betekenen in het werken aan complexe maatschappelijke en politieke vraagstukken.


Samen met mijn fantastische collega van STI.LL, celliste Renke Van Impe, verzorg ik daar een aantal inspirerende interventies: van een muzikale uitnodigende verwelkoming tot een cello sound bath, een collectieve harmoniserende stem ervaring en als afsluiter van de dag een rituele interventie op basis van wat we die dag meemaakten: belichaamde bespiegelingen in woord, beweging en muziek.


Je bent van harte welkom. Meld je snel aan, want we hebben een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via: ardis@ardis.nl. Wil je meer informatie? Lees de flyer hieronder. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Zie gegevens in de flyer.Inspiratiedag Bezielend leiderschap - flyer
.pdf
Download PDF • 6.30MB

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page