top of page

Geef er een L.A.P.P. op!

Bijgewerkt op: 6 mei


Zie je dit strijkersorkest stralen? Net voor de dirigent teken geeft om te beginnen, hebben ze 'hun licht' aangestoken. Licht met de 'L' van L.A.P.P., het acroniem dat ik samen met hen heb verkend tijdens twee korte workshops podium-presence in het kader van de strijkersdag georganiseerd door de Akademie voor Podiumkunsten in Overijse. Zo leuk om met jong en oud aan de slag te gaan!


De kleine Johanna kwam na het concert naar me toe gehuppeld: het heeft geholpen hoor, jouw advies, mijn lampje was aan! Ook de doorwinterde performers in het gezelschap waren opgetogen: fijn om terug even contact te maken met de essentie, de verbinding met onszelf, ons instrument en het publiek.


Ook op zoek naar meer echte verbinding met je publiek? Of wil je die workshop wel eens meemaken in jouw organisatie of vereniging? En alle letters van het acroniem L.A.P.P.* met lijf en leden leren kennen en in de praktijk brengen? Ik ben maar één berichtje van je verwijderd.


*L: licht aan. A: ademen. P: plezier. P: publiek omarmen

Oftewel: ik ben er, ik blijf er, ik ben er graag en ik ben er samen met jou6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page