Wat mensen zeggen

"Dank je wel voor dit poëtische verslag! Wondermooi... Het is echt een gave dat je een workshop zo snel in zo'n leuk gedicht kan gieten."

Sandra Aerts, begeleidster workshop filosoferen met kinderen 

"Ik wou je nog eens bedanken voor de prachtige momenten die je mij en de anderen dit week-end geschonken hebt. Heeeeel veel warme gevoelens waren er en veel te weinig woorden om ze te beschrijven."

Kris Wouters

Co-organisatrice Project 'Ik mis je'

"Dankjewel voor de veilige ruimte die je hebt gecreëerd, je zorg, je intentie en je vermogen om het beste in ons allemaal naar boven te halen." 

Andrew Scyner, deelnemer aan een workshop clowning en leiderschap

"Bedankt voor je geweldige bijdrage en prestatie! Het schilderij en jouw verhaal over het beekje dat ernaar streefde om deel uit te maken van de "mainstream", heeft een diepe indruk gemaakt op mij."

Elisabet Hvalgren

deelneemster conferentie

"Poëtische afsluiter van een inspirerende avond, adembenemend verwoord door Stien Michiels. Dank je Stien!"

De organisatoren van

Leuven Klimaatneutraal

Dit is een bijzondere en mooie oogst van ons atelier, de uitwisselingen en het samenzijn. Het is prachtig hoe je het persoonlijke met het geheel wist te verzoenen. Ik ben niet alleen onder de indruk, maar vooral ontroerd door de schoonheid en nauwkeurige observaties in je gedichten.

Leen Van Lindt

Heel erg bedankt, Stien! Je bent een geweldige artiest en ik ben niet de enige die het denkt, veel van mijn collega's kwamen naar me toe om me hetzelfde te vertellen.

Laura Popa

European Parliament

"Dankjewel voor de veilige ruimte die je hebt gecreëerd, je zorg, je intentie en je vermogen om het beste in ons allemaal naar boven te halen." 

Kristin Verellen,

na een concert van STI.LL

"Het was fantastisch om met jou aan die zwarte gaten te werken!! Heel erg bedankt daarvoor! De drive in huis was du jamais vu! Mensen hebben zichzelf stuk voor stuk overtroffen!"

Koen Daems